Bel bij schade of pech 045 - 533 00 00

Facilitaire hulpverlening

Van Dongen Berging B.V. verleent op diverse fronten extra ondersteuning. Zo ontzorgen wij ook op het gebied van facilitaire hulpverlening. 

Stalling en opslag

Vanwege onze grote opslagcapaciteit kunnen wij na een boedelontruiming goederen en voertuigen op eigen terrein opslaan. Dit gebeurt op deskundige en veilige wijze middels professionele camerasystemen en alarmopvolging.

Hulpverlenende assistentie

Wij hebben de beschikking over een ultramodern hulpverleningsvoertuig dat voorzien is van lasapparatuur, snijbranders, pneumatische 20 tons krik, pneumatische wielsleutels en alle denkbare handgereedschap. Hierdoor kunnen wij u bij pech of ongeval de assistentie verlenen, die ú nodig heeft. Ons hulpverleningsvoertuig is bovendien voorzien van een aggregaat dat krachtstroom kan leveren, hierdoor hebben wij de mogelijkheid onze werkplek met 3000 W te verlichten.

Vloeistoffen oppompen

Met bovengenoemd hulpverleningsvoertuig zijn wij tevens in staat om vloeistoffen over te pompen. Met de pompinstallatie kan 100 liter per minuut omgepompt worden. Deze installatie is uitermate geschikt om onder andere brandstoftanks leeg te pompen. 

Elektrische/hulpverleningsvoertuigen (HV)

We hebben de beschikking over een voertuig dat speciaal is uitgerust om elektrische voertuigen bij brand te transporteren en veilig te stellen. Met warmtebeeldcamera’s houden wij in de gaten hoe de temperatuur van het accupakket zich ontwikkelt. Indien nodig wordt het voertuig in een waterbak geplaatst totdat alle risico’s verdwenen zijn.

Interesse in onze diensten?