Bel bij schade of pech 045 - 533 00 00

Kwaliteit

Van Dongen Berging B.V. is gecertificeerd voor zowel lichte als zware berging:

Gekwalificeerd personeel

Het takelen en bergen van vrachtauto’s vergt een behoorlijke parate kennis en specialisatie. Eigenschappen die het professionele team toegewijde en vakkundige bergingsspecialisten van Van Dongen Berging B.V. in huis heeft. Niet alleen verworven via gedegen opleiding met bijbehorende bergingsdiploma’s, maar tevens opgedaan door jarenlange praktijkervaring.

Professioneel materieel

Om iedere bergingsopdracht te kunnen uitvoeren, zijn moderne geavanceerde machines en bergingsvoertuigen een noodzakelijk goed. Van lichte tot zware bergingen en patriëringen zijn bij ons in goede handen.

Service

Snelheid

Het is van het grootste belang dat bij ieder pechgeval snel gehandeld wordt. Niet alleen voor de doorstroom van het wegverkeer, maar ook voor de gedupeerde weggebruiker zelf. Hoe sneller het betreffende voertuig afgevoerd wordt, hoe veiliger de situatie ter plekke. Bovendien is tijd geld en om dit terug te dringen, is snelheid geboden. Te laat aankomen van de lading heeft vaak hoge schadeclaims tot gevolg. Daarom is het voor een transportonderneming uitermate belangrijk een passende oplossing te hebben bij onverhoopte stilstand ten gevolge van pech of ongeval. Al 30 minuten na melding zijn wij ter plekke!

Ontzorging van A – Z

Bij ons staat de klant centraal. Door de vele transportoplossingen die we kunnen aanbieden, zijn wij in staat iedere opdracht naar wens te vervullen. De klant heeft met pech onderweg al genoeg problemen aan zijn hoofd. Onze taak is hem hierbij te helpen door te ontzorgen en alles tot in de puntjes voor hem te regelen. Wij denken graag met u mee!

Interesse in onze diensten?