Bel bij schade of pech 045 - 533 00 00

Lichte berging

Takel- en bergingswerk personenauto’s

Van Dongen Berging B.V. houdt zich bezig met takel- en bergingswerkzaamheden van alle typen personenauto’s, bestelauto’s, campers, caravans en motoren. Lichte voertuigen vallen onder de categorie GVW < 3.500 kg (GVW = het maximum bruto voertuiggewicht, dat wil zeggen de som van de massa van het lege voertuig en het maximum toegestaan laadvermogen).

Wij voeren voor vrijwel alle in het land opererende alarmcentrales pechhulp- en bergingsopdrachten uit. Wij werken voornamelijk in de regio Limburg-Zuid. 

Veilig, efficiënt en zonder meerschade

Veel personenauto’s zijn tegenwoordig verlaagd of voorzien van spoilers, die doorgaans problemen opleveren met bergen. Wij daarentegen, zijn speciaal ingericht op dit soort auto’s. Met onze geavanceerde bergingsvoertuigen takelen en bergen wij iedere personenvoertuig zonder vervelende meerschade. Ons vakkundig personeel doet dit veilig en met de grootst mogelijke efficiëncy. Dat scheelt geld en onverwachte verrassingen achteraf.

Pechhulpdienst

Pech onderweg is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Het is daarom onze taak om u zo snel en veilig mogelijk weer op weg te helpen. Ook zonder extra verzekering kunt u op ons rekenen. Er zijn diverse mogelijkheden om met ons in contact te komen.

– Via alarmcentrales:
Via bijna alle landelijke alarmcentrales zijn wij bereikbaar voor diverse pechhulpdiensten.

– Rechtstreeks:
Kunt u niet meer met uw auto verder als gevolg van pech onderweg of een ongeluk, dan kunt u ook rechtstreeks bij ons terecht. Aarzel in zulk geval niet langer en bel onze 24/7 pechhulpdienst: 045-533 00 00. Binnen 30 minuten zijn onze ervaren monteurs met volledig uitgeruste servicewagen ter plekken.
 

Vervangend vervoer

Is uw auto niet ter plekke te repareren of dusdanig beschadigd, dat u hiermee niet mee verder kunt rijden, dan slepen wij hem op vlotte en deskundige manier voor u af. Wij bergen uw auto tijdelijk op ons beveiligd terrein. Bent u hiervoor verzekerd en heeft u recht op mobiliteitsservice, dan zorgen wij voor vervangend vervoer, zodat u snel op uw plaats van bestemming bent.

Interesse in onze diensten?