Bel bij schade of pech 045 - 533 00 00

Onze werkwijze

Ontzorgen

Als mensen ons bellen, mag je ervanuit gaan dat de een probleem hebben en geholpen willen worden. Vanaf het eerste contact weten we de klant gerust te stellen. Wij ontzorgen! is ons motto. Daar zijn we sterk in en dat zijn klanten van ons gewend. 

Persoonlijke benadering

Wellicht een cliché, maar bij ons is iedere klant geen koning, maar keizer. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat. Geen lange wachttijden, maar direct contact spaart tijd, geld en ergernis. Door de korte lijnen zijn ook kwaliteit en snelheid gegarandeerd. 

Alles onder één dak

Bij Van Dongen Berging B.V. bevindt zich alle expertise onder één dak. Voor alle voorkomende takel- en bergingswerkzaamheden hebben wij de juiste professionele mensen en materieel in eigen huis. Daarmee bieden we voor ieder pechgeval onderweg een oplossing.

MVO/Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaamheid krijgen bij Van Dongen Berging B.V. extra aandacht. Mens en milieu staan hierbij centraal. Zo maken wij ondermeer gebruik van biologisch afbreekbare wegdek-reinigingsmaterialen.