Bel bij schade of pech 045 - 533 00 00

Zware berging

Van Dongen Berging B.V. is gecertificeerd voor zowel lichte als zware berging:

Het takelen en bergen van zware vervoermiddelen vergt een behoorlijke parate kennis en specialisatie. Zware voertuigen vallen onder de categorie GVW > 3.500 kg (GVW = het maximum bruto voertuiggewicht, dat wil zeggen de som van de massa van het lege voertuig en het maximum toegestaan laadvermogen).

Het gaat hierbij onder andere om vrachtauto’s, bussen, combinaties en trailers.

Modern wagenpark

Om dit soort zware vervoermiddelen te transporteren, bestaat het wagenpark van Van Dongen Berging B.V. uit moderne zware bergingsvoertuigen. Op deze manier bieden wij voor iedere bergingsopdracht een oplossing.
 

Vervangend vervoer

Indien nodig wordt er een vervangende trekker van de betreffende transportonderneming of één van onze trekkers meegenomen. Hierna kan de chauffeur zijn weg weer snel vervolgen. Het defecte of beschadigde voertuig wordt door ons afgeleverd op de door u aangegeven plaats of wij stallen het voertuig in onze loods waar. Naar wens kan de lading door middel van een heftruck zorgvuldig omgeladen worden.

Repatriëring

Is een chauffeur met vrachtwagen in het buitenland gestrand? Middels vaste partners in heel Europa zorgt Van Dongen Berging B.V. voor de berging van de vrachtauto en vervoer terug naar Nederland voor de gestrande vrachtwagenchauffeur.
Tevens zorgen wij ervoor dat eventuele lading veilig en schadevrij wordt teruggehaald en ondergebracht.

Interesse in onze diensten?